About MY

Gravitas Law LLC adalah sebuah firma guaman butik di Singapura.  Kami memberikan perkhidmatan guaman dan undang-undang kepada syarikat-syarikat, perniagaan dan individu.

Kami pakar dalam litigasi koporat, komersial dan sivil, Timbang Tara, Pengantaraan, Penyelesaian Pertikaian, Harta Intelektual, Probet dan lain-lain.

Anakguam firma kami adalah dari pelbagai industri termasuk Media dan Hiburan, Perkilangan dan Perindustrian, Makanan dan Minuman, Pendidikan, Teknologi dan Perkapalan.

Gravitas Law LLC menjamin anakguam kami dengan ketenangan fikiran melalui nasihat pakar dan perwakilan penuh semangat.

Mengapa Pilih Gravitas Law?

Pengalaman yang Ekstensif

Anda akan menjangkakan nasihat yang bernas dan tepat berdasarkan pengetahuan dan kemahiran kami yang ekstensif dan berkat berasaskan pengalaman kami beberapa dekad. Kami telah mengendalikan pelbagai kes profil tinggi yang merangkumi tuntutan bernilai berjuta dollar. Kami tahu care untuk berjuang untuk anakguam kami dan yang penting sekali, kami tahu cara untuk menang.

Perwakilan Bersemangat

Anda boleh manjangkakan kepentingan undang-undang anda senantiasa dijaga dengan rapi dan baik, dan dilindungi oleh kami. Kami meluahkan masa dan tenaga untuk memperolehi stategi yang terbaik untuk kes anda dan medekati setiap kes dengan penuh semangat dan profesionalisme. Ini dilengkapkan dengan advokasi yang agresif dan berkesan.

Komunikasi Responsif

Anda boleh menjangkakan komunikasi yang konsisten dan responsif dari pihak kami. Anda mempunyai akses terus kepada peguam kami yang akan memaklumkan anda tentang status dan perkembangan kes anda serta langka-langkah seterusnya yang perlu diambil. Kami akan mengembalikan panggilan anda secepat yang mungkin dan pihak kami senantiasa membalas e-mel anakguam kami dengan pantas dan tepat.

Harga Telus

Anda boleh menjangkakan harga yang telus dan munasabah daripada pihak kami. Kebanyakan harga perkhidmatan kami adalah harga tetap. Kami akan membekalkan anda dengan anggaran kos perkhidmatan kami apabila kami meneliti kes anda. Kami akan menasihati anda akan segala pilihan yang terbuka kepada anda dan sekaligus memaklumkan anda akan kemungkinan akibat setiap pilihan tersebut.